Brønshøj – Slagelse 3-1

35. min 1-0 Aleksander Lazarevic
56. min 1-1 Martin Jensen
70. min 2-1 Aleksander Lazarevic
87. min 3-1 Jonas Hemmingshøj

Tilskuere 400

Vigtige point på spil

Inden dagens kamp var der ikke meget optimisme at spore hos hjemmeholdet og sidste sejr var tilbage i september i storsejren over AB Tårnby på hele 6-0.

Siden sejren den 5 september er det blot blevet til 3 point i 9 kampe, så en sejr i bundgyseren var næsten nødvendig for at bevare kontakten til de nærmeste hold i tabellen.

Nervøs start med mange lange bolde

Begge hold lagde ud med en nervøs omgang fodbold og der var mange lange bolde fra begge hold, som forsvarene nemt kunne afværge.

Hjemmeholdet Brønshøj kom dog bedst ind i kampen efter den noget lidt usikre start og Aleksander Lazarevic bragte Brønshøj foran efter 35 minutter og den stilling holdt til pausen.

Nervepirrende halvleg

I 2. halvleg bragte gæsternes Martin Jensen så balance i regnskabet efter 56 min, og i de efterfølgende minutter virkede Brønshøj rystet.

Efter udligningen havde Slagelse havde sin bedste periode i kampen, dog uden at få scoret.

Brønshøj satte en solid slutspurt ind og efter 70 minutter spil var Aleksander Lazarevic endnu engang på pletten, og scorede sit andet mål i kampen.

Slagelse satsede på at få udlignet, men Brønshøj var konstant farlige på kontraangreb og en yderst velspillende Jonas Hemmingshøj udplacerede Slagelse keeperen efter 87 min og så røg luften ud af ballonen hos gæsterne.

Næste kamp for Brønshøj er den 21. november hjemme på Tingbjerg Ground hvor rækkens nummer 4 fra Næstved kommer på besøg.

Se flere billeder af Brønshøj Boldklub

Related Images: