Masser af mål på Tingbjerg Ground

Lørdag eftermiddag tørnede Brønshøj og Næsted sammen i et rent målorgie der endte 3-3

Brønshøj skulle se om de kunne bygge videre på sidste weekends 3-1sejr over Slagelse, men Næstved ville det anderledes.

Brønshøj kom egentlig kom godt fra start og flyttede bolden fornuftigt rundt og lod Næstved løbe mange forgæves meter, men med blot et par minutters mellemrum lykkedes det alligevel gæsternes topscorer Ahmed Hassan Ahmed at score 2 gange, hvilket var stik imod spil og chancer.

Brønshøj viste høj moral og kom hurtigt ind i kampen igen, dog uden at det blev til scoringer enden pausen.

Tændt hjemmehold

Et eller andet må der have været sagt i pausen af Brønshøjs træner Lasse Holmgaard for det var et godt tændt hjemmehold der hurtigt fik lagt pres på gæsterne fra 2 halvlegs start, hvilket gav pote efter blot 6 minutter ved Lars Emil Juel Andersen som scorede sit første mål i sæsonen.

Målet gav fornyet gejst og Brønshøjs Bayan Fenwick reducerede til 2-2 blot 10 minutter senere og selvtilliden var tilbage hos hjemmeholdet.

Brønshøj fortsatte med at presse på for et sejrsmål, men efter 74 minutter fik de en spand koldt vand i hovedet, da gæsternes Ahmed Hassan Ahmed ville det anderledes og med sit 3 mål i kampen og 10 mål i sæsonen bragte gæsterne foran med 2-3.

Aleksander Lazarevic har været giftig på det seneste og efter en kamp med mange dueller og evig boldjagt var det kun rimeligt at han lukkede målorgiet med sin 9 scoring i sæsonen til kampens resultat 3-3.

Næste kamp for Brønshøj er til foråret hvor der lægges ud med et lokalderby i “Slaget om Slotsherrensvej” den 13-03 2021Kl. 13:00

Kampinfo, Topscorelisten

Se flere billeder af Brønshøj Boldklub

Mathias KristensenNykøbing FC12
Ahmed Hassan AhmedNæstved10
Aleksander LazarevicBrønshøj9
Topscorelisten for 2. division, pulje 2


Related Images: